0

CAMPUSCAMPEN 1-2 APRIL

GLÖM INTE SISTA ANM DAG 26/3 
VILKA VILL SPRINGA STAFETT? Hör av er till mig så fixar jag lag! 
 
Nu kommer årets höjdpunkt och något jag vet att många längtat efter. Årets första hemmatävling Campuscampen går av stapeln den 1-2 april. Ni är hjärtligt välkomna att deltaga och heja på! Det är ett perfekt tillfälle att få tävla på hemmaplan, och nu när vi är i hemmaarenan så kan man passa på att välja några extra grenar man annars inte provat eller är lite osäker på! Vi får även se ett VÄRLDSREKORDFÖRSÖK på lördagen, missa inte detta!! 
 
GRENAR: (uppdelat på vilka dagar de arrangeras!)
 
ANMÄLAN: Görs på www.friidrottsanmalan.se senast den 26 mars 2017. Ni anger följande info: Kontaktperson - Mona Wahlström, Email - [email protected], (inget telefonnummer anges).

AVGIFT: Som medlem i LGIF har man 1000 kr per termin i anmälningsavgifter att tävla för, utöver detta skickas faktura till er. Fakturering av era avgifter sker  direkt till LGIFs kansli (Mona Wahlström) som håller koll på era avgifter, ni behöver inte oroa er!

EFTERANMÄLAN: I mån av plats senast en timme före grenstart.

TIDSPROGRAM: Kommer att finnas på LGIF`s hemsida www.lgif.se några dagar innan tävlingen.

EXTRA EXTRA Världsrekordförsök: Herrlandslaget M45 kommer att göra ett världsrekordförsök på 4X200 meter under lördagen. Ställ gärna upp med ett eget lag eller kom och heja!

TÄVLINGSKLÄDER: Titta i menyn kategorier under fliken Klubbkläder vad man har på sig! 

Vi tar det som en träning och hejar massor på varandra!!! 

LYCKA TILL OCH VI SES!