0

VÄLKOMMEN! VIKTIG INFO FÖR ATT TRÄNA MED LGIF!

OBS: Läs igenom innan terminsstart!
 
MAILLISTA finns för utskick av viktig information! Är du inte med där så hör av dig! Vill du ändra din mail eller inte vara med längre, skickar du bara mail till [email protected].
 
BLOGGEN: Det mesta av informationen hamnar på bloggen www.superspringarna.blogg.se, där du ombeds själv hålla koll regelbundet. 
 
HEMSIDA/KALLELSER: Föreningen har en ny hemsida - SvenskaLag! Vår gruppsida heter: 
Svenska lag är vårt nya administrationssystem, där vi kan skicka kallelser till alla er i gruppen inför olika aktiviteter. Vi önskar och är mycket tacksamma att ni svarar om ni kommer, men också om ni INTE kommer, så vi kan planera träningen.
 
FUNKTIONÄR: Som förälder ställer man upp som funktionär en gång per år på en viss tävling som utses till gruppen. Gruppen är tilldelad en viss tävling per år, återkommer om vilken, att hjälpas åt med! Mer info mailas ut närmare tävlingsdagen. Ni förväntas då ställa upp med minst en förälder per barn! Allt är lättare ju fler vi är! 
 
---v------v------v------v------v------v------v------v------v------v---
 
AVGIFT OCH BETALNING

Avgift betalas per säsong. Innesäsong: oktober tom april. Utesäsong: maj tom september. Säsongsavgiften är:

7-14 år:           1.000 kr/säsong

15år och äldre          1.200 kr/säsong (således från 15 år och äldre)

Familjeavgiften vilken omfattar alla i familjen är 1.900 sek/säsong.

Vid uppstart under säsong ska halv avgift betalas för att medlemskapet ska inträda med alla dess verkningar.

OBS. Avgift för friidrottsskola - innefattar även säsongsavgift för resterande del av utesäsongen tom september, om den aktive väljer att börja träna.

BANKGIRO: Inbetalning ska göras till LGIF Bankgiro: 5412-1660. Märk betalning med det namn/den familj samt den period som betalningen avser. 

SWISHNUMMER till LGIF: 123 365 65 43

---v------v------v------v------v------v------v------v------v------v---
 
FÖRHÅLLNINGSSÄTT: Vi tränare är helt ideella och gör detta helt på vår fritid (utan betald närvaro). Det är viktigt att ungdomarna förstår att vi arrangerar träningen för deras skull. Vi förväntar oss att ungdomen kommer i tid till träningen samt respekterar oss tränare i vår roll. Vi tolererar inte kränkande beteende eller trakasserier. Vid sådant kommer detta tas upp med målsman direkt. 
 
 
 
 
 

 
Välkomna till en ny termin med LGIF Superspringarna!
 
//Frida