0

SOMMARTRÄNING 2024

SOMMARTRÄNING 2024!
 
Vi har nu haft sommarträning sedan 2020 och varför ändra på ett vinnande koncept! Varmt välkomna att delta! Vi har också bjudit in andra grupper att komma på våra tider, så det kan vara så att flera grupper kör samtidigt, vilket bara är kul!
 
DAG OCH TID: Onsdagar kl 18-19.30 och Söndagar kl 17.30-19.30
Obs söndagstiden är senarelagd 1 h jmf vanliga tiden vi kör under terminen, så ni ska hinna njuta av sommaren! 
 
TRÄNARE: Frida Nikesjö, 0702290054. Claudia Lensing. Annette Nilsson. Roterar på ansvar varje vecka. Du ser vem som är ansvarig tränare i svenskalag. Har du frågor kan du skriva till ovanstående kontakt. 
 
PREMISSER: Du som aktiv behöver skriva i svenskalag om du tänker komma, senast dagen innan träningsdagen. Om för få deltagare eller vid sent förhinder kan träningen istället bli egenträning. 
 
De aktiva som satsar på SM och som är juniorer, kan efter överenskommelse träna med juniorseniorgruppen på måndagar/torsdagar under sommaren. Om du har frågor kring detta, hör av dig till oss tränare.
 
TAGG: Finns gömd vid arenan, om du vill veta var för att kunna träna själv, hör av dig till Frida. Den taggen funkar till utearenan, och inne i arenans förråd finns en tagg till gymmet, om du vill träna där.
 
Ha en fin sommar och hoppas vi ses!